Hvad er Classic Military Show?

Classic Military Show, årgang 2015, er afsluttet, men som generel information og inspiration kan man orientere sig i de følgende sider. Måske ses vi i 2017 🙂

Jydske Dragonregiments Veteranpanserforening arrangerer hvert andet år et af Danmarks absolut største træf for historiske militærkøretøjer, materiel, og levendegørelse af historie. Vi har afholdt disse træf i 2007, 2009, 2011 og 2013. Næste udgave af vores træf – som vi kalder Classic Military Show – afholdes 19. – 23.  august 2015.

I 2015 inviterer vi igen deltagerne vores ”Camp Tovby”, i det militære øvelsesterræn Finderup, som ligger tæt på Viborg, centralt i Jylland. Vi vil gøre vores til at skabe rammerne for 5 spændende dage, for såvel deltagere som publikum. Der vil være fremvisning af historiske køretøjer, fremvisning af materiel fra Forsvaret, spændende temaområder med miljøer fra WW2, Kold Krig, og nyere tids internationale operationer, grillaftener, hygge i vores traditionelle ”Café de Normandie”, mulighed for udfordrende kørsel i terræn, osv.

Finderup ligger indenfor kort tids kørsel fra byerne Viborg, Silkeborg, Skive og Holstebro, så der er gode muligheder for besøg af mange tilskuere. Besøgende har gratis adgang til Classic Military Show, som er et non-profit arrangement. At showet ikke har kommercielt sigte, betyder dog også, at vi i arrangørgruppen opererer med et meget beskedent budget til annoncering. Du kan derfor hjælpe os alle meget, hvis du medvirker til at sprede budskabet om Classic Military Show.

Vi vil løbende lægge nyt om arrangementet her på hjemmesiden, og på Facebook-gruppen “Classic Military Show” – giv os gerne et “Synes godt om” eller “Del”… Se i øvrigt fotos og filmklip fra tidligere afholdte træf under Galleri. Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer, så kontakt os gerne via formularen under “Kontakt JDRVP” her på hjemmesiden.

Vi håber, at se dig hos os i ”Camp Tovby”, til Classic Military Show 2015!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAc4